Jagua Shipibo

Jagua este un pigment universal, 100% natural. Noi cei de la tatuajetemporare.ro ne mândrim cu o calitate superioară a gelului Jagua, produs în Romania, din extractul adus direct din junglele amazoniene.

Jagua gel asa cum vrei tu!

Iti preparam Jagua exact cum ai nevoie, mai groasa sau mai subtire.

Iti oferim Jagua in ambalaje diverse, pornind de la la 10 ml pana la 400 ml.

Aplicatoarele noastre sunt originale, usor de folosit si rezistente.

Totul despre Jagua

Jagua este un pigment universal, 100% natural. Noi cei de la tatuajetemporare.ro ne mândrim cu o calitate superioară a gelului Jagua, produs în Romania, din extractul adus direct din junglele amazoniene.

Este un arbore care poate atinge 15 metri inaltime. Prefera solurile aluviale, din campiile joase, inundabile. Fructele rotunde cu coaja subtire sunt comestibile fiind folosite pentru consumul in stare cruda dar si pentru producerea ceaiurilor, bauturilor, a serbeturilor, gemurilor, sau la aromarea inghetatei. Lichidul obtinut din fruct pateaza pielea in albastru inchis atunci cand oxideaza, persistand pana la doua saptamani, fiind folosit de catre populatiile indiene pentru decorarea trupului.

Procesăm noi înşine gelul Jagua, local, astfel încât ştim cât de bine este făcut şi garantăm asta. Credem că este cel mai bine aşa pentru a asigura un gel de calitate pentru clienţii nostri, tot timpul. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie şi să urmaţi instrucţiunile.

Extractul de Jagua isi pastreaza proprietatile miraculoase 10 luni fiind un produs 100% natural. Daca jagua pe care o cumparati pateaza doar in nuante de gri insemana ca este dintr-o recolta veche. Aveti grija ce cumparati.

Jagua Shipobo este produsa local de noi insine din recolta 2017. O recolta magnifica. Fructe proaspate aduse direct din jungla amazoniana.

Ca orice produs natural există un risc de reacţii alergice. tatuajetemporare.ro nu poate garanta că nu pot apărea reacţii alergice la gelul nostru.

Dacă ai orice alergie la uleiurile esenţiale nu recomandăm folosirea gelului pe pielea ta.

Recomandăm să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a utiliza gelul Jagua în astfel de cazuri.

Jagua TATUAJE vă recomandă să curăţaţi mai întâi o porţiune mică de piele şi testaţi gelul înainte de a crea un desen mare.

Gelul Jagua se usucă în aproximativ 15 minute şi se spală cu apă şi săpun după 2 ore.

Aşteptaţi cu răbdare până se intensifică culoarea tatuajului. Intre 10 şi 36 de ore culoarea tatuajului creşte în intensitate.

Jagua TATUAJE vă recomandă să NU folosiţi gelul pentru copiii mici.

Vă recomandăm, de asemenea, supravegherea unui adult pentru tinerii sub vârsta de 18 ani.

In caz de ingerare adresaţi-vă medicului dumneavoastră URGENT.

In caz de contact cu ochii, a se spăla cu apă în mod repetat şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Acest produs este pentru corp şi nu se utilizează pe faţă.

Agentul activ din gelul Jagua este genipin-ul din pulpa fructului Genipa Americana, care reacţionează cu aminoacizii din pielea ta prin schimbarea culorii. Pigmentul va creşte în intensitate, în viteze diferite, specifice fiecăruia, datorită numarului de aminoacizi pe care îl conţine pielea ta. De asemenea, un tatuaj temporar cu Jagua va dura mai mult sau mai puţin în funcţie de numărul de aminoacizi pe care îl produce corpul tau. Acesta este motivul pentru care nu se poate garanta durata sau intensitatea pigmentului Jagua pe piele. Durata şi intensitatea tatuajului depinde de numărul de aminoacizi produşi de corpul tau. Clar? : )

1. Hartie/şerveţel pentru protecţie

2. Aplicatorul profesional

3. Acetonă

4. Discuri pentru demachiat

5. Mănuşi de cauciuc

Iniţial pregăteşte desenul, vizualizează locul de aplicare şi dimensiunea. Că doar stai cu tatuajul 15 zile : )

1. Ia prosopul de hârtie şi pune-l pe ce nu vrei sa păteze.

2. Pune pe mâini mănuşi de cauciuc. Pătează. Doar pielea, hainele nu : )

3. Aplică o cantitate mică de alcool pe un disc de vată, curăţă zona de aplicare şi apoi lasă să se usuce.

4. Scoate capacul tubului Jagua şi potriveşte acul bont. Aplică Jagua direct pe piele, într-un strat uniform, gros de minim 1 mm.

5. Trebuie să astepti 2 ore până speli gelul de pe piele. Gelul Jagua se usucă natural in cel mult 15 minute. Uscarea poate fi accelerată cu un uscător de păr. Desenul se poate proteja după uscare cu un plasture medical adeziv, doar după ce este complet uscat. Gelul uscat se păstrează pe piele maxim 2 ore.

6. După maxim 2 ore, spală gelul uscat cu apă şi săpun, delicat. Culoarea tatuajului începe să devină treptat negru/albăstrui după 10 ore, iar până la 36 de ore creşte în intensitate. Dacă este posibil, evită săpuneala tatuajului în primele 24 de ore. Tatuajul va dura între 10 şi 20 zile, în funcţie de tipul de piele, locaţia aleasă şi de îngrijire. Are un look realistic, foarte asemănător tatuajului permanent.

Recomandăm realizarea tatuajului cu mâna liberă, direct cu aplicatorul, sau îţi pregăteşti un transfer cu un creion chimic şi o hârtie initial.

Se poate şi cu un stencil/şablon şi completezi zona de aplicare.

Tatuajele Jagua se aplică la fel ca frişca pe tort. Mai ţii minte conul din punga de plastic?
Noi îţi oferim gelul Jagua într-un flacon de 10 ml cu un ac bont la capăt. Cu un flacon poţi realiza în medie 20 de tatuaje. Acul bont nu atinge pielea, este folosit doar pentru a controla fluxul de gel Jagua când este presat flaconul de plastic.

Pentru a desena o linie dreaptă se aplică o presiune constantă pe flaconul de Jagua. Prin presiune gelul de Jagua iese prin ac, flaconul se mută încet pentru a trage de gel şi de a crea o imagine. Diametrul acului utilizat determină grosimea liniei. Noi îţi oferim un ac bont universal bun pentru orice desen. Totuşi, un ac foarte subţire este folosit pentru detalii, în timp ce un ac mai gros este folosit pentru a umple zone mari cu gel.

Te poţi ajuta de şabloane, de ce nu, sau îţi copiezi desenul cu o hârtie de decalcomanie sau o hartie de transfer cu creion chimic; avem noi tot ce ai nevoie.

O mână echilibrată este esenţială.

Jagua gel

a fost conceput şi fabricat de Atelierele de decalcomaie Suax SRL.

Produsul conţine un colorant natural extras din pulpa fructului Genipa Americana. Acest produs nu este folosit drept colorant alimentar şi nu este comestibil.

Produsul este 100% natural şi nu este toxic. Produsul este folosit drept colorant/pigment în produse cosmetice. Aviz Ministerul Sanataţi din Romania nr. 63589

Ambalare

Gel Jagua (Genipa Americana) este ambalat în sticle flexibile PP de 5 sau 10ml cu ac bont aplicator şi capac de sigilare/resigilare | 20, 30 sau 50 ml cu ac bont variabil si capac de sigilare/resigilare I 100, 250 ml ambalaj rezerva resigilabil.

Condiţii de păstrare: A se păstra în frigider.

Ingrediente: Acid citric, apă, extract de Genipa Americana amestecat cu 10% alcool pur denaturat, ulei esential.