Pachet premium retail FC Steaua Bucuresti

Pachet retail
Info

Pachet retail

Doar spune-ne ce idee ai pentru brandul tau si nimeni nu o va aduce la viata mai bine ca noi.

Cantitate minima de tatuaje pe care o putem realiza este de 1000 de bucati per design.

Mostra disponibila: GRATUIT, in 24 ore.

DTP/Disk: Client (E-mail).Format:vectorial, tiff 300 DPI

Putem sa producem tatuaje care reproduc logo-ul brandului, tatujaje pentru promotii publicitare, tatuaje pe care le poti folosi ca give-away la evenimente, spectacole sau festivaluri sau chiar la petreceri organizate pentru a promova brandul. Iar tu vei fi fericit sa vezi ca toata lumea iti va “purta” brandul cu mandrie. Un tatuaj va fi intotdeauna un accesoriu distractiv si irezistibil. Asa ca orice consummator nu va rezista tentatiei de a si-l aplica.

Daca vrei sa obtii o oferta de tatuaje temporare personalizate, trimite-ne un e-mail.

Info

Tatuaje temporare personalizate

Daca doresti un tatuaj presonalizat pentru brandul tau (logo-ul sau mascota brandului) trebuie doar sa ne spui ce-ti doresti. Noi putem sa iti satisfacem orice nevoie sau dorinta.

Nu uita ca targetul sunt tinerii preocupati de imaginea lor, de cum arata. Folosesc produse de styling, se uita la MTV, stiu tot ce e nou si ce e cool. Merg in club, si stau pana dimineata, au haine speciale pe care le imbraca numai in club, merg in Kristal si in Cuba, in Temple si in Twice. Sunt putin « fashion victims », fara sa exagereze. Sunt sociabili, le place tot ce e nou, vor sa experimenteze, le place sa fie in centrul atentiei. Vor sa atraga si sa arate altfel decat restul, sa arate ca au o personalitate unica si puternica si fac asta prin look-ul lor. Sunt cei care urmeaza intotdeauna trend-ul.