Asistenta si Servicii

Popularitate

Putem sa producem tatuaje care reproduc logo-ul brandului, tatuaje pentru promotii publicitare, tatuaje pe care le poti folosi ca give-away la evenimente, spectacole sau festivaluri sau chiar la petreceri organizate pentru a promova brandul.

Local

Totul este produs local. Le procesăm noi înşine astfel încât ştim cât de bine sunte făcute. Tot ce vrei sa cunosti despre decoararea corpului gasesti la noi. Fie tatuaje temporare decals, airbrush, face-painting, Jagua, movie effects, glitter si chiar pachete creative de retail, gasesti la noi.

Creativitate

Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoașterea este limitată. Noi cei de la Atelierele de Decalcomanie Suax srl suntem o companie locala angajata în crearea de produse de calitate pentru decorarea corpului cu multa creativitate si imaginatie.

100% sigure

Toate produsele noastre sunt 100% sigure si notificate la Ministerul Sanatatii. Credem că este cel mai bine sa le procesăm noi înşine pentru a asigura produse de calitate pentru clienţii nostri, tot timpul.

Servicii principale

Tatuaje temporare personalizate in serii mari sau mici, in policromie sau intr-o culoare, mai mari sau mici, ambalate premium sau bulk. Exact cum vrei tu!

Crioane pentru pictat pe corp si fata, crema tip fond de ten pentru profesionisti sau seturi compacte pentru pictat tricolorul dintr-o singura miscare. Nu sunt produse in China : ) ci local, asa ca stim ce am pus in ele pentru a va bucura in siguranta. Agrementate la Ministerul Sanatatii local.

Va asiguram tot suportul pentru ambalare premium la toate produsele.

Hello, vrem sa facem parte din fenomenul pe care Festivalul vostru e pe cale sa il porneasca! Noi realizam un loc frumos unde toata lumea sa se picteze pe corp sau pe fata, sa se tatueze temporar. La standul nostru au venit sute de oameni intodeauna, în special pentru tatuajele aplicate cu siglele sponsorilor sau cele special realizate cu cele mai tari trupe participante. Oferim tatuaje temporare personalizate cu logo festivalului sau cu cei mai apreciati artisti.

Daca vrei sa iti incepi propria ta afacere, tatuajetemporare.ro te ajuta. Iti dam tatuajele, Jagua, creioane, glitter, iti dam locatie unde sa vinzi, iar de acolo depinde doar de tine si de calitatile tale de manager. Contacteaza-ne!

Ne inviti la petrecerea ta iar noi tatuam temporar toti invitatii! De ce ? pentru ca esti original…si vrei sa se vada, pentru ca uniforma n-a fost niciodata la moda. Iar acum ai un accesoriu nou pentru un stil desavarsit de original : Tatuajul Temporar

Vrei sa devii si tu designer tatuajetemporare.ro? Nu-i atat de simplu! Dar nici complicat. Cooperam cu creativi super talentati si adevarati profesionisti. Nu ne crede pe cuvant! Descopera si singur. Cautam super artistii ca tu sa porti cel mai trendy tatuaj!

Vrem să vă ajutăm în orice mod posibil, astfel încât astfel încât contactul dvs. cu tatuaje temporare sa fie foarte pozitiv intodeauna. In cazul în care nu puteți găsi informațiile necesare in site vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la toate e-mailurile în termen de 48 de ore.

Daca vrei sa iti incepi propria ta afacere, noi te ajutam. Iti dam cursuri de specializare in realizarea tatuajelor temporare, organizate individual sau in grup si intreg suportul nostru, de acolo depinde doar de tine si de calitatile tale de manager. Contacteaza-ne!

Asa cum vrei!

100% personalizabil. Toate produsele si serviciile sunt in totalitate personalizabile. Vrem ca impreuna sa avem grija de afacerea ta si a clientilor tai.

Cel mai bun suport pentru clienti

Vrem să vă ajutăm în orice mod posibil, astfel încât astfel încât contactul dvs. cu tatuaje temporare sa fie foarte pozitiv intodeauna. In cazul în care nu puteți găsi informațiile necesare in site vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la toate e-mailurile în termen de 48 de ore.

Colaboreaza cu noi!

Dorim sa ne consideri nu doar un simplu furnizor, ci un partener profesionist si de incredere pe care poti conta in afacerea ta sau in activitatea companiei pentru care lucrezi.