Tatuaje temporare pentru Festivaluri

Invităm fanii muzicii la cele mai cool Concerte

Realizam pentru orice FESTIVAL un loc frumos unde toata lumea sa se picteze pe corp sau pe fata, sa se tatueze temporar.

La standul nostru au venit sute de oameni intodeauna, în special pentru tatuajele aplicate cu siglele sponsorilor sau cele special realizate cu cele mai tari trupe participante.

Oferim tatuaje temporare personalizate cu logo festivalului sau cu cei mai apreciati artisti.

Modele traznite, tatuaje cu specificul Festivalului, creioane pt colorat pe corp, jagua… sunt produsele pe care le oferim. Plus multa distractie si actiune.
Fiecare tanar e unic, de fiecare data altfel, altul. Sa ii ajutam sa isi exprime personalitatea! E usor! Si e cool! Pentru ca e nou…

Suntem interesati de participarea la cele mai cool concerte sau festivaluri, cu activitati ce tin de pictura pe corp si realizarea tatuajelor temporare.

Noi punem la dispozitie tot ce trebuie pentru desfasurarea activitatii. Avem nevoie de o locatie in interiorul FESTIVALULUI de maxim 2 mp.

Detinem toate echipamentele necesare pentru aplicarea acestor tatuaje, si respectam normele de aplicare, fara niciun fel de risc.

Tinerii adora sa se tatueze temporar. Isi aranjeaza parul, isi schimba coafura, se uita in reviste, stiu ce se poarta, stiu ce nu mai e demult la moda, au haine pentru festival, au haine pentru strada… au un stil… al lor ! De ce ? pentru ca sunt originali…si vor sa se vada, pentru ca uniforma n-a fost niciodata la moda. Iar acum au un accesoriu nou pentru un stil desavarsit de original : Tatuajul Temporar.

Tatuaje temporare personalizate cu logo-ul festivalului

Oferim tatuaje temporare personalizate cu logo festivalului sau cu cei mai apreciati artisti.

La standul nostru au venit sute de aficionados, în special pentru tatuajele aplicate cu siglele sponsorilor sau cele special realizate cu cele mai tari trupe participante.

Tatuaje temporare

Gratis tatuaje temporare cu logo-ul Festivalului sau sponsorilor

Incasari

Oferim procente din incasarile totale, cu evidenta stricta pe baza token-urilor convertibile in cash.

Fiecare tanar e unic

Realizam pentru Evenimentul tau un loc frumos unde toata lumea sa se picteze pe corp sau pe fata, sa se tatueze temporar si sa se distreze.

5/5 (1 Review)