Asistenta si Servicii

Home Despre noi Asistenta si Servicii

Popularitate

Putem sa producem tatuaje care reproduc logo-ul brandului, tatuaje pentru promotii publicitare, tatuaje pe care le poti folosi ca give-away la evenimente, spectacole sau festivaluri sau chiar la petreceri organizate pentru a promova brandul.

Local

Totul este produs local. Le procesăm noi înşine astfel încât ştim cât de bine sunte făcute.
Tot ce vrei sa cunosti despre decoararea corpului gasesti la noi. Fie tatuaje temporare decals, airbrush, face-painting, Jagua, movie effects, glitter si chiar pachete creative de retail, gasesti la noi.

Creativitate

Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoașterea este limitată. Noi cei de la Atelierele de Decalcomanie Suax srl suntem o companie locala angajata în crearea de produse de calitate pentru decorarea corpului cu multa creativitate si imaginatie.

100% sigure

Toate produsele noastre sunt 100% sigure si notificate la Ministerul Sanatatii. Credem că este cel mai bine sa le procesăm noi înşine pentru a asigura produse de calitate pentru clienţii nostri, tot timpul.

Servicii principale

Sunati-ne la +4 0722493981 sau Email

Dorim sa ne consideri nu doar un simplu furnizor, ci un partener profesionist si de incredere pe care poti conta in afacerea ta sau in activitatea companiei pentru care lucrezi.

Contact

Clienții nostri

McDonald’s Romania
JTI Romania
Unilever Romania
MediaPro Studios
Philip Morris Romania
Promix Gifts
FC Steaua Bucuresti
Google Romania